STAFETA VIP

In fiecare zi, cea mai buna versiune a ta

Campofrio sustine stilul de viata sanatos, considera echilibrul un ingredient esential in dezvoltarea noastra. Protagonistii Stafetei VIP Campofrio sunt oameni care au reusit sa-si armonizeze frumusetea exterioara cu catalizatorul interior: dorinta de a fi in fiecare zi, cea mai buna versiune a ta. Sunt oameni care transmit prin tot ce fac acest demers, sunt oameni care au ajutat alti oameni sa reuseasca! Acum e randul tau. Intra in joc, prinde gustul sportului! Apuca-te de tine! Si, nu uita, scrie-ne din Insulele Canare

In aceasta pagina poti urmari evolutia stafetei. Cu cat pedalezi mai des la HOTSPORT si inscrii mai multe coduri, cu atat ii ajuti sa isi imbunatateasca atributele, cu cat faci sport mai mult, le “dai” din energia ta. Si cresc si sansele tale de a castiga premii. Oricum, castigi!

m
Inot
km
Bicicleta
km
Alergare
Inot

Dorian Popa

Dorian Popa este in acest moment unul dintre cei mai iubiti artisti romani. Cariera sa in muzica se intersecteaza mereu cu cea in televiziune si in vlogging, iar parte din succesul sau se datoreaza si datorita felului spectaculos in care Dorian arata. Artistul lucreaza in fiecare zi pentru a fi sanatos si pentru a se mentine in forma, iar sportul a fost mereu pentru el un mod de viata, pe care il imbina in fiecare zi cu o dieta clean si cu multa dedicatie.

Dorian a acceptat provocarea pentru ca doreste sa promoveze practicarea in fiecare zi a unei activitati fizice si mentinerea unui stil de viata sanatos.

 • Tehnica
  %
 • Energie
  %
 • Stare de spirit
  %
Bicicleta

Carmen Fit

Am realizat că fitness-ul face parte din viața mea, după prima lună în sala de antrenamente. Pentru mine, reprezintă în sine un mod de viață, nu o mai numesc motivație, acum, face parte din mine … iar mai apoi am descoperit că idolii mei au devenit rivalii mei. Pentru mine, reprezintă în sine un mod de viață, nu o mai numesc motivație, face parte din mine iar totul vine de la sine.

Am acceptat provocarea pentru a incuraja oameni sa integreze in viata lor sportul. Miscarea iti da energie si pofta de viata, si in plus e si sanatos.

 • Tehnica
  %
 • Energie
  %
 • Stare de spirit
  %
Alergare

Gina Pistol

Gina Pistol este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Pe langa o frumusete aparte, Gina are o cariere de succes in industria filmului si in TV. In prezent este gazda celui mai urmarit show de cooking. Desi practica sportul cu regularitate, intr-o zi a decis sa duca totul la un alt nivel. Dupa multe antrenamente si o dieta echilibrata plus mult entuziasm pentru sport aceasta si-a schimbat complet fizicul si considera ca aceasta este cea mai buna varianta a ei.

De ce a acceptat provocarea? Gina doreste sa incurajeze oamenii sa faca sport si sa descopere avantajele pe care le simti dupa ce abordezi un stil de viata echilibrat.

 • Tehnica
  %
 • Energie
  %
 • Stare de spirit
  %