INTRA IN JOC

Bine ai venit in campania in care nu trebuie sa cumperi nimic.

Faci sport si castigi. Oricum, castigi!

Chiar daca nu vei lua tu toate premiile, daca prinzi gustul sportului, iti vei recapata sensul spre echilibru, te vei recastiga pe tine, vei descoperi noi perspective planurilor tale. Noi iti dorim, totusi, sa si castigi cat mai multe premii minunate, iar pentru asta sa incepem cu un cont si primul tau FRIO COD va fi generat. Inregistreaza-te aici!

Urmareste FRIO BLOG

sau cum sa aduni FRIO CODURI online

Urmareste FRIO BLOG si sustine Stafeta VIP Campofrio in drumul ei spre Titans Triathlon. Urmareste fiecare articol aparut, da-le din “energia” ta, apasa pe butonul Sustin Stafeta VIP. Fii pe faza! La fiecare 3 sustineri , ti se va genera un nou FRIO COD.

Accepta provocarile lansate de concurentii VIP Campofrio pe paginile lor de FB, de blogarii tai preferati si intra in cursa pentru alte FRIO CODURI. Pe FRIO BLOG vei afla unde si cum se intampla!

Toate FRIO COD-urile inscrise in cursa le poti vedea in pagina ta de profil. Tot acolo vei putea inscrie altele.

Pedaleaza la HOTSPORT

sau cum aduni FRIO CODURI offline

Vino la corturile HOTSPORT by Campofrio, sa pedalezi si sa obtii noi FRIO COD-uri. Inscrie-le in campanie pe pagina ta de profil si mareste-ti sansele de castig. Orice cod inscris, da, de asemenea energie Stafetei VIP. Mai mult, la corturile HOTSPORT Studios, te asteapta surpriza cea mare. Vei fi chiar tu vedeta de cinema. Share-uieste filmul, uimeste-ti prietenii, invita-i si pe ei! Si “faci rost” de inca un FRIO COD

Participa la TITANS TRIATHLON,

concurent sau spectator

In weekend-ul 11-13 august, vino in IOR sa vezi “la lucru” crema triatlonului din Romania. Daca te simti antrenat, intra si tu in lupta la sprint individual. Sau incepe cu o stafeta impreuna cu colegii si prietenii tai. Si participarea ta iti aduce un FRIO COD.

In orice caz, nu rata weekend- ul, suntem cu totii acolo, Stafeta Vip, HotSport&Studios, ultimele sanse pentru mai multe FRIO COD-uri. Dupa care, te rugam sa ne scrii din Insulele Canare . Iti tinem pumnii sa fii chiar tu castigatorul.

Cum poti aduna FRIO Coduri

  • Ai un cod generat la activarea contului
  • Fii pe faza! Urmareste FRIO BLOG-ul si sustine STAFETA VIP, apasand pe butonul dedicat, in pagina de detaliu a articolului. Vei primi un newsletter care iti va spune cand a aparut un articol nou si cat timp ai la dispozitie sa apesi butonul de sustinere. Fii pe faza! La fiecare 3 sustineri, ti se va genera un nou FRIO COD.
  • Vino si pedaleaza la HOTSPORT-uri. Energia ta va fi rasplatita cu un FRIO COD. Programul HOTSPORT-urilor aici.
  • Fa-ti “filmul cu tine” la HOTSPORT Studios si pleci cu un film gata de share-uit si un FRIO COD gata de introdus pe pagina ta de profil. Programul HOTSPORT Studios aici.
  • Esti participant la Titans Triathlon? Da-ne un email cu scrisoarea de confirmare si iti trimitem un reply cu un FRIO COD
  • Accepta provocarile lansate de concurentii VIP Campofrio pe paginile lor de FB, de blogarii tai preferati si intra in cursa pentru alte FRIO CODURI. Pe FRIO BLOG vei afla unde si cum se intampla!